Stadsverlichting

Vanaf februari 2020 één keer per maand (gratis) mediteren bij Studio Miramira!
In navolging van het initiatief Stadsverlichting komen we elke 2e zondag van de maand samen om te mediteren. Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren.
Wanneer?
In huiskamers en in studio’s over de hele wereld wordt op elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur gemediteerd.
Hoe gaat het in zijn werk?
Mensen komen tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen, daarna gaat de deur dicht. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar er kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld en er is thee (neem wel je eigen mok mee). Om maximaal 20.30 verlaten we de studio weer. Je hoeft je niet aan te melden, kom als je behoefte hebt aan stilte.
Houd ik dat wel vol een heel uur mediteren?
Mediteren mag ook stilzitten of stilliggen zijn, als het maar in stilte is. Er zijn matjes, kussens en eventueel ook klapstoelen aanwezig (maar je mag die zelf ook meenemen).
Kosten?
Stadsverlichting is gratis, er wordt dan ook geen les gegeven. Omdat Studio Miramira een groep Franse ezeltjes ondersteunt zal er wel een donatie potje zijn. Voel je vrij wat te geven, het is geen verplichting.