Massage

Massage vormen

Indiase hoofdmassage

Bij deze massage worden de nek, schouders, rug, hoofd en gelaat dertig minuten lang gemasseerd. Erg prettig waanneer je last hebt van slaapproblemen, hoofdpijn of een overbelast zenuwstelsel. De massage geeft je een ontspannen en verkwikkend gevoel. Dit alles wordt door de kleding heen gegeven.

Stoelmassage

Deze massage wordt door de kleding heen gegeven op een speciaal voor deze massage ontworpen stoel. In deze stoel kun je volledig ontspannen. Tijdens een sessie worden de rug, schouders, armen, handen en nek gemasseerd. Na de behandeling ben je weer helemaal soepel, los en ontspannen.

 

Stoel- en handmassage

Een combinatie van een handmassage en een stoelmassage. Je zit daarbij op een speciaal voor deze massage ontworpen stoel, waarin je volledig kunt ontspannen. Je rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd worden gemasseerd en je voelt je weer soepel en losser na de behandeling.

Massage van de handen werkt zeer ontspannend. Gespannen handen worden weer zacht en soepel, en vermoeide handen worden lekker warm. Ook zorgt deze massage voor kalmering van de geest en ontspanning van het hele lichaam.

Thaise yoga massage

Thaise yoga massage is een dynamische vorm van massage, bestaand uit een combinatie van yoga, massage en acupressuur. De combinatie van strekkingen en acupressuur zorgt voor diepe ontspanning, heft blokkades op en zorgt ervoor dat je energie weer vrij kan stromen. Je voelt je na afloop van de massage vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen. De massage vindt plaats op een zachte mat (futon) op de vloer, gewoon door je kleding heen.

Duur Thaise massage 60 of 90 min.

Stoel- en Indiase hoofdmassage duur massage 20 of 30 min.

Tijden om een afspraak te maken:

Woensdag: 14:00-16:00

Donderdag: 14:45-16:15

Kosten:

20 minuten: €20.-

30 minuten: €27,50

60 minuten: €55.-

90 minuten: €75.-

 

Om een afspraak te maken kan je contact met mij opnemen op het nummer 06-45782294 of per mail info@good-vibez.nl

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

 

 

 

 

Reserveer nu