Veelgestelde vragen

Hier vindt je een overzicht van de veelgestelde vragen over Yoga en yogastudio MiraMira. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wat moet ik aan?

Draag schone en comfortabele kleren. Beoefen yoga op blote voeten, zonder sieraden en horloges. Er zijn  yogamatten en blokken, maar je mag natuurlijk ook je eigen mat meenemen.

Yoga en eten

Om slechte spijsvertering te voorkomen, is het beter om niet later dan 2 uur voor je yoga les te eten. Als je erg veel trek hebt kun je iets lichts eten, zoals fruit. Beoefen geen yoga met een helemaal lege maag of als je juist vol zit.

Luister naar jezelf

Zoek de balans tussen je ambitie en je enthousiasme. Luister naar je lichaam en ken je grenzen. Respecteer jezelf en blijf geconcentreerd op de essentie van je training – ademen en bewustzijn. Forceer niet en pas houdingen aan; dit is een onderdeel van je yoga-beoefening.

Menstruatie

Respecteer de cyclus van je lichaam. Doe het wat rustiger aan tijdens je menstruatie en vermijd intensieve lessen met omgekeerde houdingen en achterover buigingen. 

Zwangerschap

Stel de docent altijd op de hoogte als er sprake is van zwangerschap.

Stilte

Stilte bevordert innerlijke rust. Schakel alsjeblieft altijd je telefoon uit als je in de zaal bent en wees zachtjes voor en na de yoga les. Om ervoor te zorgen dat elke les in rust en stilte kan beginnen, vraag ik je  om 10 minuten voor de les aanwezig te zijn.

 

Staat jouw vraag er niet tussen. Neem dan contact met ons op via het contactformulier.